A 66-os út meghódítása

Egy klubtársunk kérésére az alábbi felhívást tesszük közzé:

Angolul beszélő útitársakat keresünk az alábbi utazásra:

A 66-os út, az amerikai álomút!

Bérelt autóval Chicagóból Los Angelesbe a 66-os úton.

Időpont: július 26-augusztus 9., 14 nap 12 éjszaka;

Repülőjegyet, szállásokat , az autóbérlést utazási iroda rendezi.
Ellátás típusa: önellátás, de a program tartalmaz vacsorázó hely, illetve reggeliző hely ajánlásokat.
Költségek: Az utazási irodától kapott ajánlat: kb.1.480.000 Ft, 2 fő részére. (OTP Travel)
Ez a díj tartalmazza : repülőjegyeket 2 fő részére; reptéri illetéket, szállást 2 fő részére kétágyas motel, illetve hotel szobákban a programban leírtak szerint; egy középkategóriás autó bérleti díját a szükséges biztosításokkal.
Az ár nem tartalmazza: benzinköltség, ellátás, belépők.
A program csak ajánlat, azzal töltjük fel, amivel akarjuk.

A program:
Összefoglaló
Az országot átszelő 3940 km hosszú aszfaltcsík, amelyen végigutazni mindig is egyet jelentett: keresni az új lehetőségeket, vállalni a kalandot és a megpróbáltatásokat. Aki látta a Szelíd motorosok című filmet, az biztos legalább egyszer ábrándozott arról, hogy nekivág a szabadság ígéretét magában rejtő Route 66-nak. Bár Los Angelesből kelet felé haladva, azaz „visszafelé" is lehet teljesíteni a távot, a klasszikus útvonal mégis a nyugati irány, így akkor teszünk legjobban, ha a Budapest-Chicago járatra foglalunk jegyet odafelé, visszafelé pedig a Los Angeles-Budapest vonalon repülünk. Autó vagy motort is bérelhetünk ugyanilyen módon. A 66-os ma az összes történelem viszontagsága ellenére teljes hosszában járható. Az egykori útpályát mindenhol felújították, így az azon autózó vagy motorozó egy retró utazáson érezheti magát, minta visszaforgatták volna az idő kerekét. Térképen azonban nem találjuk, mivel ma új számozást használnak az országos utakra, így a Los Angelest és Chicagót összekötő eredeti 66-os út ma különböző interstate utakon található. Életre szóló élmény. Olyan utazás ez, amikor nem útikönyvekben szereplő nevezetességeket keres az ember. A 66-os út legenda, szimbólum, maga az amerikai életérzés. Az életérzésen kívül akad azért látnivaló is. 
Egyéni körutazás. *** 12nap / szállással, bérautóval
A programra érdeklődés esetén készítünk árajánlatot, a tényleges utazási időpontban rendelkezésre álló kapacitás és a létszám függvényében! Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, kérje árajánlatunkat!

Ajánlott program 
A 66-os út - Az amerikai álomút 1. nap:
Chicago-Springfield, táv: 300 km
Ha a szimbolikus kezdőpontról akarunk indulni, akkor a Grant Parkban lévő Art Institute-tól kell induljunk, itt lógott az első/utolsó ikonikus útjelző tábla. Chicagóból dél felé véve az irányt, elhaladunk McLean, a régi teherautó-megálló város mellett, majd Illinois szénbányászati területén keresztül a Pontiac ösvény mentén. A Michigan-tótól alig 150 km-re fekvő Pontiac-ban található a Route 66 Hírességek csarnoka és múzeuma, mely az egykori tűzoltóállomás épületében talált otthonra. Ezt követően elidőzünk egy remek almás pite mellett az Old Log Cabin Inn-nél, amit egyszerűen felemeltek és megfordítottak, amikor az új főút elkészült és a forgalom már ott nyüzsgött nyugat felé. Hamarosan Atlanta (IL) felé tartunk, ahol Óriás Paul fogad minket egy gigantikus hot-doggal a kezében. Innen Illionis állam fővárosa, Springfield felé közeledünk. Közben álljunk meg Lincolnban, amely az egyetlen amerikai település, ami már elnökké válása előtt felvette Abraham Lincoln nevét. Itt a világ legnagyobb szekerére is rácsodálkozhatunk. Vacsorahelyszínnek a Route 66 Twin Drive-In-t vagy a Cozy Dog Drive-in-t ajánljuk.

A 66-os út - Az amerikai álomút 2. nap:
Springfield-Lebanon, táv: 416 km
Reggeli után fantasztikus, 1931-ben épült kétsávos téglaborítású utakon autózunk. Virdennél az építéskor odakerült pulyka lábnyomot kaphatjuk lencsevégre, mielőtt megérkezünk Carlinvillbe, ahol Angus Bailey szelleme a mai napig kísért a kocsmában.
Mt. Olivban elhajtunk a Soulsby's benzinkút mellett és megállunk a roncstelepnél. Ezt követően átlépünk Missouri államba, St. Louis mellett autózunk a Mississippi-folyó felett, ahol Amerika egyik legérdekesebb vidéke fogad minket. Északról láthatjuk a világ leghosszabb gyalogoshídját, ami egykor a 66-os út aktív közlekedési hídja volt, de régen eljárt felette az idő.
Mindösszesen néhány km távolságban elénk tárul Devil`s Elbow. Az 1870-es években a fakitermelők itt úsztatták le az árut, de a Big Piney folyó homokpadja állandóan megakasztotta a szállítmányt, ekkor kapta a nevet ez a csodálatos hely. Nyugati irányba haladva az erdők találkoznak a prérivel, és sok ezer természetes barlangot rejt a föld mélye. Az egyik leghíresebb a Meramec-barlang, ahol a bandita Jesse James bujkált a vadnyugat hőskorában az őt üldöző sheriffek elől - nem is eredménytelenül! A barlangtúra majd’ másfél óra, akinek ez hosszú idő, az csónakázhat a Meramec folyón. Cubában járva pedig láthatjuk a világ legnagyobb hintaszékét. A Munger Moss hotelban alhatunk és vacsorázhatunk, a közeli Walmartban pedig feltölthetjük készletünket.

A 66-os út - Az amerikai álomút 3.nap:
Lebanon-Tulsa, táv: 380 km
Reggeli után látogatás a Gay Parita Service Station-ben, a 66-os út egyik ikonikus attrakciójában. Könnyen órákra is belefeledkezik az ember az itt látható relikviákat böngészve. Majd……..
Üdvözöljük Kansas-ben, a tornádók és Óz hazájában! A 66-os út csupán egy rövid szakasza, 13 mérföld érinti Kansast, majd átlép Oklahomába. Ennek ellenére, itt található a 66-os út leghosszabb távja és itt született a 66-os út megvalósítási ötlete is. A táj változatos: a dimbes-dombos vidéken haladó utat tölgy- és szilfák szegélyezik. Átkelünk a múlt század 20-as éveiben készült Rainbow Bridge-en. A híd acélszerkezetét betonnal öntötték ki, a maga korában szenzáció számba ment, mára pedig ez az utolsó megmaradt példány az Egyesült Államokban. Miamiban (még Oklahomában vagyunk) megkóstolhatunk egy kakukkos burgert, majd megnézzük a motoros boltot, ahol ki van az a gép is állítva, amit Brad Pittnek akart megvenni Angelina Jolie, de ez a hely több pénzt ajánlott érte!
Vidáman robogunk a vadnyugaton át Oklahoma City felé. Az 1830-as években ezt a területet használhatatlannak nyilvánították, és rezervátum formájában felosztották öt indián törzs között, akik mind útban voltak a "civilizáció" déli terjeszkedésnél. Csodálatos utak következek: a kétsávos aszfalt lágyan követi a dombok gerinceit, ez a 66-os "hullámvasút”. Hamarosan megérkezünk a világ legnagyobb totemoszlopához, ezt egy nyugdíjas bácsi 10 éven keresztül építgette. A Brookside negyedben nyüzsgő élet vár ránk, vacsorázni válasszuk R Bar and Grill-t vagy New Atlas Grill-t, de a Tally’s Café is jó választás lehet.

A 66-os út - Az amerikai álomút 4. nap:
Tulsa-Clinton, táv: 350 km
Tulsat elhagyva áthaladunk az út legszűkebb hídján - ez csak egysávosra sikeredett - majd párhuzamosan autózunk a régi 1920-as években épített úttal, több ponton rá is tudunk hajtani, és az útra belógó bokrok és fák lombjait kerülgetve vezetünk nyugati irányba.
Arcadiában található a POP benzinkút, itt kb. 500 féle(!) üdítőt árulnak. Fura hely ez az Amerika!
Oklahoma Cityn átutazva ismét egy eredeti dinerben, a Sid’s dinerben pihenünk meg, ahol talán még a KIRÁLLYAL is találkozhatunk! De legalábbis az Elvis imitátor tulajjal. Nyugati irányban elérjük a Póniló-hidat, ami arról kapta a nevét, hogy a hídpillérek pónilovakra hasonlítanak. Hamarosan Clintonba érkezünk és beugrunk helyi 66-os múzeumba, itt mindenképpen érdemes megállni, ez egy apró skanzen. Bemutatja az 1800-as évek életét a vadnyugaton. Kicsit tovább autózva elérünk az élet-halál zónájába a 100. szélességi körhöz. A korabeli időkben a bankok nem adtak hitelt a tőlünk nyugatabbra található földek megvásárlásához, mert szerintük az már sivatag volt, és a farmokat biztos tönkremenés fenyegette, ugyan mi teremne meg a sivatagban? Ebben a faluban nem hagyhatjuk ki az apró ajándékboltot sem. Oltári idős házaspárral találkozunk, és ami ott vár bennünket...

A 66-os út - Az amerikai álomút 5. nap:
Clinton-Amarillo, táv: 311 km
Korán reggel folytatjuk utunkat Panhandle-be, a Great Plains legdélibb pontjára, amelyet gyakran „valódi Texas"-nak aposztrofálnak. Ez bizonyára eleget tesz annak az elképzelésnek, ahogy Texasnak ki kell néznie. Miután a bivalyokat és az őslakosokat elűzték úgy tekintettek rá erre a területre, mint veszélyes és lakhatatlan országhatárra, a Panhandle az 1870-es évek körül kezdett nagy természeti forrásokat kitermelni. Amarillóban az olaj és a mezőgazdaság hozott jólétet a vidékre, mely a világ legnagyobb farmjainak mely otthona. Úgy tűnhet, Amarillót elvágták Texas többi részétől, de mindössze 480 kilométerre van Albuquerquetől és 400-ra Oklahoma Citytől.
Shamrock felé igyekezünk, ahol nem csak ízletes ebéd vár bennünket, de itt van a U Drop Inn Conoco épület is, amely építészeti stílusa nagy szenzációnak számított a 30-as években.
A szögesdrót múzeumtól pár sarokra található Texas első benzinkútja, mellette néhány ottfelejtett régi autóval. A következő megálló Groom, az elferdült víztorony messze van a pisai-tól, de azért érdekes látvány. Ennél már csak a gigantikus kereszt érdekesebb ebben a faluban, amelyet 19 emelet magasra építettek, és mérföldekről látható. Egyéb iránt ez a nyugati félteke legnagyobb keresztje.
Az este fénypontja, amikor megérkezünk a híres-nevezetes texasi "Big Texan" steak-házba, ahol az igazán bátrak benevezhetnek az ingyenes és gigantikus kb. 2 kg-os steak, valamint saláta és italmenü elfogyasztásába. Hogy mi ebben az üzlet? Az egészet 60 perc alatt kell eltüntetni a tányérról, ha esetleg mégsem sikerül, akkor bizony ki kell fizetni a 80 dollár + adót. Eddig kb. 20 000 ember próbálta meg, átlagosan minden ötödiknek sikerült is.

A 66-os út - Az amerikai álomút 6. nap:
Amarillo – Santa Fe, táv: 485 km
Ma elhagyjuk Texas és Új-Mexikóba tartunk, a "varászlat földjére" - miután megnéztük a világhírű Cadillac farmot. Graffitizni itt kötelező!! Fél óra múlva keresztezzük a 66-os út felét jelző táblát, a táv 1139 mérföld minden irányban. Autóinkat a commanche és tucumcari indiánok földjén vezetjük keresztül. Felfedezzük Glen Rio szellemvárost, ahol fél lábbal Új-Mexikóban, fél lábbal pedig Texasban állunk. 60 perccel vissza is állítjuk az óráinkat, ez itt a "Mountain Time Zone". 5 állammal a hátunk mögött még 3 hátra van, így tovább haladunk a Comanche indiánok földjén Tucumcariba, mely a legnagyobb város Albuquerque és Amarillo között. Néhány Route 66 utazónak a nyugat itt kezdődik. Ha időnk engedi, akkor megnézzük a dínó múzeumot. Folytatjuk útunkat Santa Fe nagy síkságai és magaslatai között Új-Mexikó központja felé. A Plaza Café, Cafe Pasqual’s vagy a Pink Adobe jó választás egy vacsorához vagy egy finom italhoz.

A 66-os út - Az amerikai álomút 7. nap:
Santa Fe-Gallup, táv: 383 km
Reggel dél felé indulunk Albuquerque-ba, mely Új-Mexikó legnagyobb városa, lakosainak száma az állam lakosságának harmadát teszi ki. Albuquerque Új-Mexikó szívében helyezkedik el, ahol a kelet-nyugati főút és vasútvonalak keresztezik a Rio Grande folyót és a Mexikó irányába tartó régi utat. Mi átmegyünk a Rio Grandén és nyugat felé haladunk - a nyílt terepen megcsodálhatjuk a Navajo vadon sokszínűségét. Fennsíkokat, hegyfokokat és lagúnákat érintünk utunk során. Továbbhaladunk Grant városán át a hosszú Cibola Nemzeti erdőn keresztül Gallupba, a híres 66-os út menti városba - mely egy régi vasúti csomópont és egykor indián erőd volt. Vacsoránkat Gallupban költjük el; ha megtehetjük, akkor az El Ranchoban, a legstílusosabb étteremben, ahová egykor hollywoodi sztárok is jártak, sőt Ronald Reagan is megfordult már itt.

A 66-os út - Az amerikai álomút 8. nap:
Gallup-Flagstaff, táv: 358 km
Gallup csak félórányira van az arizonai hátártól - belépünk Arizona államba és élvezzük az igazán festői utat a Petrified erdőn keresztül, ahol az erózió lassú folyamata gigantikus méretű fákat változtatott tömör kővé. A parkon hamar keresztül lehet autózni (csodálatos utak), de ha van kedvünk, tovább is elidőzhetünk a holdbéli tájon. A legszebb részek a park túloldalán fekszenek, mint pl. a Kristályerdő, vagy a Szivárványerdő, itt egészen nagy kristályszerkezetű törzseket is láthatunk. Néhány mérföld után nyugat felé haladva elérjük Holbrook-ot és Winslow-t - a régi 66-os út két városát, melyeket a kontinenst átszelő teherautók tartanak életben. Winslow városában megállunk egy percre azon a sarkon, ahol az Eagles 1972-ben megírta a "Take it easy" slágert! Hallgassuk meg! Este érkezünk Flagstaffbe, hogy holnap a Grand Canyonban gyönyörködhessünk. A MartAnne’s Burrito Palace-ban kitűnő mexikói finomságokat vacsorázhatunk, a Galaxy Diner-ben autentikus amerikai hangulat fogad kitűnő konyhával.

A 66-os út - Az amerikai álomút 9. nap:
Flagstaff - Grand Canyon – Williams, táv : 259 km
A mai nap főszereplő kétség kívül a Grand Canyon. Kicsit nyomjuk a gázt és meg sem állunk a Grand Canyonig, ahol csodálatos látvány tárul elénk. A merészebbek repülhetnek egy helikopteres kört a kanyon felett, garantáltan tátva marad mindenki szája az eléjük táruló panorámától. Majd elhagyjuk a Grand Canyont és visszatérünk a 66-os úton Williamsbe, ezt megelőzően pedig megállunk a híres 66-os úti városokban, mint Seligman, Peach Springs, Hackberry, Kingman és természetesen a régi nyugati szellemvárosban Oatmanban. Williamsben szállunk meg, ami szintén egy remek városka sok ajándékbolttal és kávézóval. A Rod’s Steak House 1946 óta várja az éhes úton lévőket, a Pine Country Restaurant – a vasútállomás közelében- egész nap friss ételeket kínál.

A 66-os út - Az amerikai álomút 10. nap:
Williams - Las Vegas, táv: 377 km
Nyugat felé tartva megállunk Ash Fork falucskában, és találgatjuk, vajon hogyan került a borbélyüzlet tetejére a Cadillac? Délután a neonváros Las Vegas felhőkarcolói tárulnak elénk, ahol úszhatunk egyet a szálloda medencéjében majd mindenki mehet kaszinózni amíg a pénztárcája bírja. Az űrből nézve a Las Vegas-i agglomerációs körzet a világ legfényesebb környéke, mert a város mindig ki van világítva. Egy dolog biztos, talán kevés időt töltünk Vegasban, de az nagyon kellemes lesz. Egy kicsit próbáljunk meg aludni is, mielőtt folytatjuk utunkat a 66-os úton.

A 66-os út - Az amerikai álomút 11. nap:
Las Vegas –Los Angeles (Santa Monica), táv: 450km
Ma elérjük a legendás Amerikai motoros túra végső állomását, Los Angelest. Elmegyünk Santa Monicába, a történelmi 66-os út végállomására, a Santa Monica Boulvardra. Santa Monica Los Angeles legrégebbi és legnagyobb üdülőhelye- az egykori vad tengerparti játszótér ma egy öntudatosan liberális és egészséges közeg. A délutánt városnézéssel töltjük és élvezhetjük Hollywoodot, ahol a híres Kínai Színház, Beverly Hills, Rodeo Drive és sok más található. A 66-os kalandorok mindig vegyes érzésekkel állnak meg a Santa Monica molón látható "az ösvény vége" feliratnál. Az öröm és a jókedv érzése kerít hatalmába minket, hogy teljesítettük ezt az utazást, melyről sok ember csak álmodik. Az izgalmas utazás itt véget ér. Lehetőség van további éjszakákat Los Angelesben eltölteni.

Motorbérlés

A klasszikus motoros verzióhoz lehetőség van Harley Davidson motorok bérlésére is.
A túrához 12 napos bérlésre van szükség, de természetesen ettől eltérő időszakra is foglalható motor.
 
12 napos időtartamra Chicagóban felvéve és Los Angelesben leadva 1900 USD-től bérelhető Harley Davidson korlátlan kilométer használattal.

A motor mellé bukósisak is bérelhető, napi 10 USD áron.
Csomagtartó és oldaltáska ingyenes.
Természetesen a túra fordított sorrendben vagy csak részben is teljesíthető, motort ehhez is lehet bérelni.

Szállás
SZÁLLÁSOK

HOLIDAY JONES - CHICAGO
A szálláshely Chicago városában, a Wicker Park negyed szívében található, a Division úton. A hostel a szobákban ingyenes Wi-Fi-vel, valamint helyszíni társalgóval várja a vendégeket. Az igazi chicagoi élményt nyújtó szálláshely egyedülálló bárok, neves éttermek és élénk zenés helyek mellett helyezkedik el.
A helyszíni 5411 Empanadas étterem autentikus dél-amerikai ételeket kínál, a társalgóban pedig síkképernyős TV szolgálja a kellemes időtöltést. A Chicago Holiday Jones szállásán mosási lehetőség és business center is elérhető. A vendégeket reggel ingyenes bagel várja, kávé és tea pedig egész nap rendelkezésre áll.

MOTEL 6 SPRINGFIELD ILLINOIS
A Motel 6 Springfield Illinois kifogástalan kiszolgálást és pihentető kényelmet nyújt, hogy vendégei valóban új erőre kapjanak itt tartózkodásuk alatt. Hogy biztosítsa vendégei kényelmét, a hotel számos kitűnő szolgáltatást nyújt: 24 órás recepció, létesítmények mozgáskorlátozottaknak, mosodai szolgáltatás, lift, automata. A szobákban a kényelem és komfort legmagasabb foka, légkondicionálás, íróasztal, telefon, televízió várja a vendégeket.

SUPER 8 MOTEL LEBANON MISSOURI
Az egyszerű, barátságos szálláshely a szórakozás és lazítás ideális helyszíne.
Minden szoba tartalmazza a következőket: légkondicionálás, ingyenes parkoló, ébresztőóra, telefon, televízió, műholdas-/kábel-TV – ezek olyan magas színvonalú szolgáltatások a szállodai szobákban, amelyek segítségével gyorsan feltöltődhet egy hosszú nap után. A hotel külső medencével is rendelkezik.

COUNTRY INN & SUITES by CARLSON TULSA CENTRAL
A Country Inn & Suites by Carlson, Tulsa Central egy kitűnő választás. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók:Tulsa Kiállítóközpont, Expo Square, Bell's Vidámpark. A szálloda szolgáltatások széles skálájával várja vendégeit, mint például 24 órás recepció, létesítmények mozgáskorlátozottaknak, expressz ki -és bejelentkezés, csomagmegőrző, Wi-Fi a közös helységekben, külső medence, fitness center.

LA QUINTA INN & SUITES CLINTON
Clinton környékén lévő La Quinta Inn & Suites Clinton Historic Route 66 egy tökéletes helyszín, hogy meglátogassa Clinton látványosságait. A szállodában első osztályú szolgáltatások kényeztetik a vendégeket: 24 órás recepció, csomagmegőrző, Wi-Fi a közös helységekben, ingyenes parkoló. A szobákban síkképernyős TV, légkondicionálás, központi fűtés, íróasztal, ébresztőóra várja a vendégeket.

MICROTEL INN & SUITES AMARILLO
A Wyndham Hotels & Resorts szállodalánc jellemzői az elsőosztályú szállodai kiszolgálás és a magas színvonalú szolgáltatások, így a Microtel Inn & Suites by Wyndham Amarillo is ezzel várja vendégeit. A város legfőbb látnivaló karnyújtásnyira vannak: Amarillo Művészeti Múzeum, Wonderland Amusements Rt., Kwahadi Örökség Rt. Íme néhány a szálloda szolgáltatásai közül: 24 órás recepció, létesítmények mozgáskorlátozottaknak, expressz ki -és bejelentkezés, csomagmegőrző, Wi-Fi a közös helységekben.

SILVER SADDLE MOTEL SANTA FE
A Silver Saddle Motel - Santa Fe az a hely ahol otthon fogja érezni magát, minőségi szállásban és kitűnő kiszolgálásban lesz része. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. A város legfőbb látnivalói a szálloda közelében helyezkednek el, könnyen felkereshetők: Santa Fe Film Központ at Mozicafé, Second Street Söröző, Pecos Wilderness.
Ingyenes Wi-Fi az összes szobában, automata, kerékpárkölcsönzés, dohányzásra kijelölt terület – ez csak néhány a Silver Saddle Motel - Santa Fe szolgáltatásai közül, amelyek kiemelik ezt a szálláshelyet a város más szállodáitól.

HILTON GARDEN INN GALLUP
Minden szálláshely személyzetének legfőbb feladata, hogy tökéletes kényelmet biztosítson a vendégek számára. Ideális elhelyezkedése és szolgáltatásai miatt a Hilton Garden Inn Gallup minden tekintetben jó választás. Minden szoba ingyenes wi-fivel, hajszárítóval, síkképernyős TV-vel, hűtővel, mikrohullámú sütővel felszerelt. A szálloda területén kis szupermarket is üzemel, így az utazó feltöltheti készleteit.

HIGHLAND COUNTRY INN FLAGSTAFF
Ez a kis panzió a Northern Arizona Egyetem épületével szemben, a Lowell csillagvizsgálótól pár percre helyezkedik el. Ingyenes parkolási lehetőséggel és ingyenes internet-hozzáféréssel felszerelt szobákkal várja vendégeit. A fogadó lobbijában ingyenes kávé áll rendelkezésre. Mosási lehetőség is igénybe vehető. Az Észak-Arizonai Múzeum a panzió közelében található. A Grand Canyon autóval elérhető távolságra fekszik.

HIGHLANDER MOTEL WILLIAMS
Az egyszerű motel a történelmi 66-os út mentén fekszik, Williams festői városában, Arizona államban. A hotel közelében fekvő látnivalók a Bearizona vadaspark, az Észak-Arizonai Egyetem, a Williams síterület, a Lowell Obszervatórium és a Walnut Canyon Nemzeti Emlékmű.
A környéken számos szabadidős terület, golfpályák és egyedülálló látványosságok várják a vendégeket. A közelben számos szórakozóhely, étterem és kiskereskedő is fellelhető. A szállodához ingyenes parkoló tartozik.

PALMS RESORT LAS VEGAS
A Las Vegas városában, a Strip sugárúttól 2,4 km-re található Palms Casino Resort 24 órás kaszinóval, számos étteremmel és éjszakai klubbal, valamint wellness részleggel várja vendégeit. A modern szobákban 107 cm-es plazma TV, minibár, valamint Wi-Fi-hozzáférés is rendelkezésre áll.
A 3 emeletes Recharge wellness-részlegben masszázst, kozmetikai kezeléseket, szalonszolgáltatásokat, fitneszközpontot, hammamot és pezsgőfürdőt vehetnek igénybe a vendégek, de szabadtéri napozóterasz is rendelkezésre áll. Esténként a vendégek megtekinthetik a Pearl Koncertszínház egyik előadását is.

COMFORT INN WOODLAND HILLS LOS ANGELES
A 3 csillagos szálloda Woodland Hills-en helyezkedik el, 5 percnyi autóútra a Warner Centertől. Étkezőjében kontinentális reggelit fogyaszthatnak el a vendégek, majd indulhatnak Los Angeles felfedezésére. A szobákban ingyenes Wi-Fi biztosított, a szobák felszereléséhez hűtő, mikrohullámú sütő tartozik. Santa Monica és Beverly Hills 25 perces autóútnyira található.
Ár tartalmazza
⦁ 12 éjszakai szállás az útleírásban szereplő kategóriájú szállodák kétágyas szobáiban
⦁ Autóbérlés Chicago - Los Angeles 12 nap, korlátlan kilométer használattal

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a program foglalása szabad kapacitás függvénye, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj változhat.
 
Ár nem tartalmazza:
⦁ Üzemanyag, parkolás és járulékos költségek
⦁ baleset-, betegség és poggyászbiztosítás
⦁ útlemondási biztosítás
⦁ fakultatív: Motorbérlés A klasszikus motoros verzióhoz lehetőség van Harley Davidson motorok bérlésére is. A túrához 12 napos bérlésre van szükség, de természetesen ettől eltérő időszakra is foglalható motor. 12 napos időtartamra Chicagóban felvéve és Los Angelesben leadva 1900 USD-től bérelhető Harley Davidson korlátlan kilométer használattal. A motor mellé bukósisak is bérelhető, napi 10 USD áron. Csomagtartó és oldaltáska ingyenes. Természetesen a túra fordított sorrendben vagy csak részben is teljesíthető, motort ehhez is lehet bérelni.

Jelentkezési határidő: 2017.február 20.
Jelentkezés és további információ: info@otpecs.hu